Scrumiere Portabile

★★★★☆

Va prezentam cele mai bune oferte de scrumiere portabile astfel incat sa nu va ganditi de doua ori inainte de a face cea mai buna achizitie a lunii.

Cel mai bun TOP 13

👉 Vezi mai multe 👈

Care sunt aspectele negative ale scrumiere portabile?

O scrumieră transportabilă nu va fi o idee bună când vine vorba de fumat. Scrumiere portabile nu sunt făcute pentru a conține cenușă și pot produce mult fum. Acest lucru poate fi riscant pentru persoanele care fumează. De asemenea, poate îngreuna păstrarea fumului în aer.

Care sunt recomandările de păstrare și administrare pentru scrumiere portabile?

Dacă sunteți ca mulți oameni, preferați confortul decât beneficiile pentru sănătate. Dar este important să vă păstrați scrumierele în stare bună, astfel încât să vă poată servi anii următori. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă mențineți în stare bună:

Curățați scrumiera în mod regulat.

Una dintre cele mai bune modalități de a îngriji o scrumieră portabilă în stare bună este să o curățați în mod regulat. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea oricărei depuneri de cenușă împreună cu alte resturi, care ar putea înfunda scrumiera.

Uscați-vă scrumiera convenabilă.

Uscarea scrumierei va ajuta, de asemenea, să o mențină fără murdărie, praf și alte resturi. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, să prevină mirosul urât de scrumieră.

Începeți să utilizați o pudră textilă.

Dacă nu aveți praful textil, puteți folosi un fel de cârpă de hârtie pentru a curăța scrumiera în mod normal. Cu toate acestea, aveți grijă să nu folosiți prea mult impuls, altfel puteți deteriora adesea scrumiera.

Păstrați scrumiera complet curată.

Păstrarea scrumierei portabile curată va ajuta probabil la prevenirea înfundarii scrumierei. Curățarea scrumierei private o dată pe săptămână este un regim bun.

Utilizați un aspirator.

Mai bine minus un vid, puteți folosi un piston pentru a aspira partea de sus a scrumierei și a trage. Va ajuta la îndepărtarea oricărui tip de cenușă acumulată și a altor particule.

Ce scrumiere portabile are cele mai mici inconveniente?

Există o mulțime de factori de care trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați o scrumieră potrivită. Dimensiunea scrumierei, designul, materialele specifice utilizate și funcționalitatea sunt toate importante. Dacă cauți cele mai puține provocări, acestea sunt cele cinci scrumiere care au cele mai puține probleme.

De obicei scrumiera California King.

Scrumiera King este o scrumieră fantastică care este proiectată cu caracteristici ușor de utilizat și chiar materiale ușor de curățat. Scrumiera ocupă mai puțin spațiu și este, de asemenea, ușor de depozitat. De asemenea, nu are nicio problemă cu scurgerea cenușii.

Scrumiera iSight.

Scrumiera specială iSight este o scrumieră mică și compactă, care este o sarcină ușor de depozitat și utilizat. Ușor de utilizat, instrument de curățare a cenușii cu ardere foarte scăzută a plămânilor și un indicator mic, ușor de citit. Scrumiera specială este, de asemenea, ușoară și ușor de transportat.

Scrumiera JUUL.

De obicei, scrumiera JUUL este o scrumieră mică, compactă, ideală pentru mers.

De obicei scrumiera Klean Kanteen.

Scrumiera Klean Kanteen în special este de obicei o scrumieră mică, compactă, care poate fi perfectă pentru mers.

Scrumiera Nalgene.

Scrumiera Nalgene, în special, este o scrumieră mică și compactă, care este rafinată de transportat. Impact foarte redus, mic și ușor de depozitat. În mod obișnuit, scrumiera oferă chiar și un instrument de curățare a cenușii pop-up, împreună cu un rating mic, ușor de citit.

Care este cel mai potrivit mod de a spăla scrumiere portabile?

Renunțând la fumat, ar trebui să vă curățați scrumierele actuale cât de des puteți pentru a le păstra mirosul proaspăt. Iată câteva sfaturi despre cum să curățați:

Începeți să utilizați un mod de apă și săpun pentru a curăța scrumiera.

Folosiți un mediu ușor de apă și săpun pentru a curăța scrumiera.

Folosiți un aspirator pentru a spăla scrumierile.

Utilizați un detergent pentru curățarea scrumierelor private.

Utilizați un prosop de hârtie moale pentru curățarea normală a scrumierelor.

Folosiți un mop pentru a curăța scrumiera.

Utilizați un aspirator pentru a curăța scrumiera.

Folosiți un piston pentru a curăța scrumiera.

Lucrați cu o cârpă de curățat pentru a curăța în mod normal scrumiera.

Începeți să utilizați un recipient cu un jet de aer comprimat pentru a curăța scrumiera.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă păstra cenușa organizată și la îndemână, o scrumieră portabilă este alternativa perfectă. Aceste mici dispozitive vă vor ajuta să vă păstrați cenușa îngrijită și ordonată și vă pot chiar ajuta să evitați răspândirea cenușii în jurul casei dumneavoastra.

Există multe scrumiere portabile pe care le puteți cumpăra. Unele scrumiere sunt mai compacte și ușor de transportat, în timp ce altele sunt mult mai mari și greu de transportat. Unele scrumiere sunt concepute pentru a rămâne curate, în timp ce altele sunt concepute pentru a dezvolta o cenușă mai gazoasă. În cele din urmă, decizia asociată cu ce tip de scrumieră ușoară să achiziționeze este o preferință individuală. Unii oameni preferă scrumiere mai compacte, care sunt ușor de transportat, în timp ce alții preferă scrumiere mai mari, greoaie, care sunt mai bune pentru curățare.

Altele de vizionat

Accepti cookies? Citeste mai mult