Magazin

★★★★☆

Ce tipuri de periute de dinti electrice exista?

Exista sute de periute de dinti electrice pe piata actuala. In plus, in unele cazuri, fiecare dintre ele incorporeaza caracteristici si specificatii tehnice diferite. Acest lucru poate face dificila achizitionarea unei periute de dinti daca unele concepte sunt dincolo de cunostintele dumneavoastra. Din acest motiv, iata care sunt cele patru tipuri principale de periute de dinti electrice si principalele lor caracteristici.

Rotatie rotativa rotativa

Periutele de dinti electrice rotative - cunoscute si sub denumirea de periute de dinti pulsatorii - sunt cele care sunt special concepute pentru a indeparta placa bacteriana de pe dinti. In functie de tipul de cap de periuta si de utilizarea sa corecta, acest tip de periuta de dinti este destinat curatarii de baza, perfecta pentru publicul larg.

In plus, periutele de dinti electrice rotative sunt pe piata de cel mai mult timp. Datorita acestui fapt, tehnologia lor s-a imbunatatit exponential, iar numarul de modele de pe piata le-a facut accesibile pentru toate bugetele. Prin urmare, acestea pot fi folosite de toata lumea, de la copii mici pana la persoanele in varsta.

Periute de dinti cu ultrasunete

Acest tip de periuta de dinti ofera utilizatorului o curatare mai buna din punct de vedere al fluidelor. Pe scurt, atunci cand va spalati pe dinti, exista doua actiuni: curatarea directa si indirecta. Datorita functiilor periutei de dinti cu ultrasunete, curatarea indirecta a fluidelor este mai extinsa. Ce inseamna acest lucru? Aceasta inseamna ca, daca alegeti o periuta de dinti electrica cu ultrasunete, nu veti curata doar zona in care va periati, ci si zona din jurul acesteia.

Acest lucru nu inseamna ca curatarea directa (curatarea care are loc atunci cand treceti periuta de dinti peste dinti) este mai buna sau mai rea decat cea rotativa. In acest sens, combinatia dintre tehnologia periei si diferitele tipuri de capete de perie va determina rezultatul final si eficienta.

Functioneaza cu baterii

Acest tip de periuta de dinti electrica se caracterizeaza prin faptul ca are o baza pe care produsul poate fi reincarcat pentru o utilizare ulterioara. Baza trebuie sa fie conectata la o sursa de alimentare, iar periuta de dinti poate avea sau nu un indicator fizic sau digital al cantitatii de baterie ramasa.

In acest sens, periutele de dinti electrice cu baterii tind sa aiba o durata de viata mai scurta decat periutele de dinti cu baterii (desi depinde de materialele din care sunt fabricate), dar elimina necesitatea de a schimba bateria din cand in cand. In acest fel, atunci cand cumparati unul, tot ce trebuie sa va faceti griji este sa il lasati conectat in mod corespunzator dupa utilizare.

Accepti cookies? Citeste mai mult